Cautare

64455 de rezultate pentru "exotique sarbatoreste 10 ani de existenta pe piata din romania" (4.24 secunde)
B365.ro GOOGLE implineste astazi 16 ani. A 16-a aniversare a GOOGLE, marcata printr-un DOODLE SPECIAL GOOGLE implineste, sambata, 27 septembrie 2014, 16 ani de existenta.
Eltrix, cel mai mare producator de semnalistica, standuri si display-uri din Romania si una dintre cele mai dinamice companii de profil din Europa Centrala si de Est a implinit 18 ani de activitate.
Motorul de cautare Google si-a modificat, luni, logoul pentru a-l sarbatori pe filosoful si logicianul englez John Venn, inventatorul diagramelor care ii poarta numele, la implinirea a 180 de ani Filosoful si logicianul John Venn este celebru pentru crearea diagramelor Venn, cu aplicatii in domenii diverse, precum teoria multimilor, teoria probabilitatilor, logica, statistica si informatica.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Agricultura Romaniei ramane, din pacate, o agricultura de subzistenta, problemele structurale ale acesteia fiind dificil de rezolvat. Piata fortei de munca din acest sector este definita printr-o pondere mare a agricultorilor in totalul populatiei ocupate, precum si numarul mare de fermieri varstnici;
Totul despre Revelionul in Piata Revolutiei, Piata Constitutiei si Vanghelion.
Francizele pot conduce si la esecuri, in ciuda faptului ca sunt niste afaceri la cheie a caror sanse de reusita sunt teoretic foarte apropiate de 100%.
Marius Diaconescu) - Continuare - Dubla identitate a aromanilor din Romania Romanii nord-dunareni stiau de existenta aromanilor sud-dunareni cel putin din secolul al XVII-lea.
Industria textila in sistem lohn pentru pietele externe reprezinta de multi ani una dintre cele mai de succes afaceri din Romania. Specialistii spun insa ca in primii ani dupa aderare, multe IMM-uri din domeniu vor da faliment din cauza cresterii costurilor fortei de munca.
De aproximativ doua saptamani au inceput lucrarile de extindere si modernizare a actualei piete din Tiglina 1, fapt ce a determinat mutarea comerciantilor la subsolul viitoarei piete, care a fost amenajat anul trecut. Nefiind suficient de informati, cumparatorii considera ca vechea piata a fost desfiintata.
Bancile vind euro intr-o veselie pacalitoare, deoarece se apreciaza ca asa se dezvolta sansele de a se exercita presiuni in sensul scaderii cotatiilor - fapt demonstrat in zilele cind BNR a intervenit pe piata monetara si valutara.
BNR a intervenit pe piata, atragând 1,07 miliarde de lei în depozite cu scadenta la o saptamâna, la o dobânda de 8% pe an.  Leul s-a depreciat din nou ieri cu 1,12% pâna la 3,7619 lei/euro fata de cursul de referinta de 3,7202 lei/euro, anuntat luni de Banca Nationala.
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Cu alte cuvinte, cei care lucreaza cu bancile trebuie sa fie informati despre pozitia lor pe piata. De aceea, orice clasament al institutiilor de credit este binevenit, mai ales ca in ultimii ani au aparut multe banci comerciale noi, mai mici, care insa cuceresc cote de piata importante.
Convingerea ca o elita mondiala cunoaste o multime de secrete pe care le ascunde marelui public are multi adepti.
Chiar daca produsele de sezon de tipul bradutilor si al Mosilor de ciocolata se vand un pic mai bine decat anul trecut, cota de piata a produselor in cauza ramane sub 1%. De baza raman tot tabletele de ciocolata care salta vanzarile.
Proiectul privind amenajarea pietei de gros pe Calea Basarabiei a facut ieri primul pas spre realitate.
Motivul acestei intalniri este, pe de-o parte, acela de a marca 10 ani de activitate Techem in Romania, iar pe de alta parte de a relua in discutie publica importanta eficientizarii energetice la nivel national si european.
Simt nevoia ca zi, de la aceasta tribuna sa vorbesc despre familie, celula de baza a oricarei societati. De ce?
Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special.
google-analytics.com